Minskat spelsug

Minskat spelsug

 

Återigen blev det glest mellan uppdateringen och jag hoppas ingen tror att det beror på att jag fallit tillbaka i spelfällan. I won’t go down that road again. Jag skriver dock ett litet inlägg för att berätta vad som händer och för att själv reflektera över hur jag hanterat situationer den senaste tiden. Idag var ett mycket bra exempel på att jag agerar annorlunda och fungerar bättre som människa när jag är spelfri. Efter jobbet ringde en av mina bästa vänner och frågade om jag ville ses. Jag hade precis hoppat på tunnelbanan, var ganska trött efter en arbetsdag och som spelare hade valet varit enkelt. Åka hem fort, kasta i sig lite mat och sen logga in på spelklienten. Valet den här gången var lika enkelt, men det motsatta. Jag mötte upp min kompis, gick en långpromenad och tog en fika för att sedan åka hemåt. Det är jävligt skönt att ha tid och lust för såna små saker som piggar upp vardagen istället för att bara vilja spela och få snabba kickar hela tiden.

Jag har faktiskt känt ett minskat spelsug på sistone. Mycket beror nog på att jag håller mig väldigt aktiv och gör grejer nästan hela tiden. Jag försöker undvika att vara hemma ensam så mycket, det är då spelsuget kommer. I söndags kom det ganska starkt när jag för första gången på ett tag tillbringade en längre tid ensam hemma i lägenheten. Jag låg och slökollade på finalen i Stockholm Open och var grymt sugen på att livebetta på matchen eller köra lite poker under tiden.

Det är också skönt att kunna unna sig att ha lite kul och göra sånt som andra gör. I lördags var jag och såg ett gammalt favoritband, Primal Scream, på Berns. 500 spänn kostade biljetten och det var det lätt värt. Som spelare hade jag resonerat annorlunda. Den femhundringen hade behövts till insatser som skulle kunnat bli till vinster och sen kunde jag ha köpt biljetten “utan att den kostat någonting”.

Det är också jäkligt kul att vara tillbaka på jobbet för fullt. Det är bra stämning på arbetsplatsen och jag trivs nog bättre där än någonsin. Livet är rätt ljust för tillfället och jag vill att det ska förbli så och då krävs spelfrihet. Tyvärr Bet365, ni har fått tillräckligt mycket pengar av mig. Jag kan ha roligare för dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *